070 26 44 225


våra tjänster

Vi sköter totalentreprenaden för era byggdrömmar, oavsett om det gäller nyproduktion av ett hus, en tillbyggnad eller en altan.
Nedan finns ett axplock av olika typer av arbeten som vi på Kera Bygg AB utför. Tveka inte att höra av dig till oss med ditt projekt!
 • Renovering av tak

  Vi tar hand om ditt tak. Allt från hela takbyten till mindre arbeten som montering av snörasskydd eller byte av vindskivor.

 • Invändig renovering och ombyggnad

  Vi gör alla typer av invändiga renoveringar och ombyggnationer t ex kök, badrum, golvläggning, målning, ombyggnation av bärande väggar.

 • Utvändig renovering och ombyggnad

  Vi gör alla typer av arbeten på utsidan t ex byte av fasad, målning, altan, utbyggnationer, fönster- och dörrbyten.

 • Underentreprenörer

  Vid behov av annan entreprenör, t ex elektriker eller rörmokare, erbjuder vi att ordna med all kontakt och planering tillsammans med vårt nätverk av kunniga entreprenörer.

 • Sten- och bergsspräckning

  Spräckning av sten och berg med Simplex inför t ex pool, tomtplanering och husbyggen.

  Simplex är en krutpatron för vibrationsfri spräckning och sönderdelning av sten, berg och betong som är mycket lämplig även i utsatta och känsliga områden, t ex i hus, källare, nära husgrund och i tätbebyggda områden. Vill du veta mer om Simplex och hur det används så tveka inte att kontakta oss eller så kan du även läsa mer här.

 • Skyddsrum

  Totalentreprenad gällande skyddsrum. T ex besiktningar och samtliga åtgärder för att renovera och underhålla ert skyddsrum.

  Kera Bygg AB är en erfaren skyddsrumsentreprenör där Mathias är skyddsrumssakkunnig med allmän behörighet och innehar SRG-nummer 1277.

 • Gräv- och anläggningsarbeten

  Gräv- och anläggningsarbeten t ex grävning för el, vatten, grund, dränering, planering av tomt eller grävning av nytt trädgårdsland.

I samarbete med vår eldstadspartner 
Hans Forsman i Strängnäs AB 
levererar vi brasvärme snabbt och säkert!
Vi utför installationer, monteringar och konsultationer gällande vedspisar, kökspannor och kaminer.

        Hemsida: hansforsman.se         

E-post: info@hansforsman.se

Telefon: +46 (0)152-16770