070 26 44 225

referenser

bilder och kundrecensioner

Ett axplock av bilder och kundrecensioner från tidigare arbeten utförda av
Kera Bygg AB.
Mathias Marjakangas har utfört arbeten på vår kulturhistoriska fastighet. Stora som små arbeten i huvudbyggnad bl a kök samt andra renoveringar av bryggor och jordkällare. Även förarbete inför installation av förbränningstoalett har utförts på ett förtjänstfullt sätt. MM har även övervakat inhyrda entreprenörer såsom kakelugnsmakare, målare & elektriker. Vi som kund har fått förstklassigt arbete genom en ansvarig huvudman. Som en genom åren van byggbeställare kan jag och min fru gärna ge MM högsta betyg! 5 av 5.

Hans

Renovering/byte av kök på ett hus byggt 1918.
Många år sedan senaste köksbytet. Vi behövde ta ett helhetsgrepp med tilläggsisolering, åtgärda fuktskadade takbalkar, ny panel och köksinredning.
Tack Mathias för dina bra råd och idéer, din arbetsglädje och punktlighet. Du är inte rädd för överraskningar när det rivs i gamla hus, du löser dem och håller tidsplanen!
Nu i februari är det dags igen med tilläggsisolering, rikta av övervåningen, nytt golv och panela tak och väggar.
Vi ser fram emot att ses snart!
Gunilla och Terje, Strängnäs
Högsta betyg!

Gunilla

Vi har nyttjat MM:s tjänster med lyckat resultat sedan 2014 i Hammersta;
Nytt avloppssystem
Omläggning av tak på 2 hus
Underarbete 2 badrum
Uppförande av isolerad friggebod i lösvirke
Uppförande av stenmur samt plattläggning utomhus
MM ställer alltid upp (ofta med kort varsel),
kluriga lösningar på både stora och små problem, vilket gör att vi numera betraktar MM som vår ”hustomte”.

Angelo

Väldigt kunniga och proffsiga som gjorde ett utmärkt jobb till ett bra pris på vårat hus i Trångsund.

Tony

Kera har haft helentrepenad på hela renoveringen med golvläggning, golvslipning och lackning, väggslipning, målning av allt, byggt kök (Marbodal), helt ny och skräddarsydd belysning överallt, VVS i kök och badrum, montering badrum, hall, ett rätt stort jobb i mitt musikrum, mm och mfl tusen olika saker som hör till. Med untatag för en målare som behövde Vabba en dag så har samtliga moment gått exakt i tid enligt planeringen vilket har ett stort värde för mig som kund. Det är ju inte ovanligt att man får ett halvårs fördröjning i arbeten annars. Mathias har också en stor portion estetiskt sinne vilket gör att jag har kunnat beställa en funktion och så har Mathias kunnat både visualisera det och implementera det på ett väldigt snyggt sätt.

Thomas